Bio Nutrisante Allaitement– ÇAj Bio Stimulues I Gjidhënies

7.20

SKU: 3515450055670 Categories: ,

Description

BIO NUTRISANTE ALLAITEMENT
ÇAJ BIO STIMULUES I GJIDHËNIES
100% NATYRAL
20 QESKA


Gjatë periudhës së ushqyerjes me gji, është e rëndësishme që nënat e reja të përfitojnë nga hidratimi i mirë. Për këtë qëllim Nutrisanté ka zhvilluar këtë çaj bimor duke përfshirë përbërës me origjinë bimore. Çaji organik për ushqyerjen me gji përbëhet vetëm nga bimë që janë rritur, korrur dhe përpunuar në përputhje me kriteret e përcaktuara nga Label AB (Bujqësia Organike), duke garantuar cilësinë dhe gjurmueshmërinë e përsosur të produktit të përfunduar.

Kombinimi i 5 bimeve i jep cilesi tejet të mira çajit:

  1. finoku është një bimë veçanërisht e rekomanduar për të nxitur gjidhenien.
  2. melissa ndihmon në qetësimin e nënës, duke e lejuar atë të relaksohet.
  3. anise jeshile, trumzë dhe mente sjellin nota të këndshme  për një shije më delikate.

PËRBËRJA:

  • Finok (31%)
  • Melisa oficinalis (22%)
  • Anise jeshile (19%)
  • Mente (19%)
  • Trumzë (9%)

PËRDORIMI:

Vendosni një bustinë në një filxhan me ujë të nxehtë të zier. Lereni të pushojë për 3 minuta në mënyrë që bimët të çlirojnë shijen dhe aromën e tyre. Për ata që pëlqejnë aromat dhe shijet e forta lëreni të pushojë për 5 minuta. Rekomandohen 2 filxhan çaji në ditë

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë. Afati i përdorimit e shënuar ne paketim. Paketim i riciklueshëm.

Vendi i origjinës: Francë