Bio Nutrisante Taux De Sucre – ÇAj Bio Per Te Ruajtur Nivelin Normal Te Sheqerit Ne Gjak

7.20

Description

BIO NUTRISANTE TAUX DE SUCRE
ÇAJ BIO PER TE RUAJTUR NIVELIN NORMAL TE SHEQERIT NE GJAK
100% NATYRAL
20 QESKA


Çaj për rregullimin e  sheqerit që përmban bimë të cilat në kombinim me një dietë të përshtatshme, ndihmojnë në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak.

Kombinimi i bimeve i jep cilesi tejet të mira çajit:

  1. Bardane – e cila kontribuon në ruajtjen e metabolizmit normal të glukozës, duke ndihmuar kështu në rregullimin e niveleve të sheqerit në gjak.
  2. Finok– i cili ndihmon në ruajtjen e metabolizmit normal të lipideve dhe glukozës

PËRBËRJA:

  • Boronicë (50%)
  • Finok (25%)
  • Bardane (10%)
  • Eukaliptus (10%)
  • Ekstrakte ulliri (5%)

PËRDORIMI:

Vendosni nje bustine ne nje filxhan me uje te nxehte te zier. Lëreni të pushojë për 3 minuta në menyrë që bimët të çlirojnë shijen dhe aromën e tyre. Për ata që pëlqejnë aromat dhe shijet e forta lereni të pushojë për 5 minuta.  Rekomandohet 1 filxhan çaji pas çdo vakti.

Nuk rekomandohet për gratë shtatzana, për personat që kanë çrregullime gastrointestinale, hepatike apo renale. Të sëmuret me diabet të konsultohen paraprakisht me mjekun e tyre.

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë. Afati i përdorimit dhe lista e plotë e përbëresve e shënuar në paketim.  Paketim i riciklueshem.

Vendi i origjinës: Francë