Care+ Eg Labo 5 Ml * 40 Flakona Monodoze

Ofertë!

3.90

Kategori:

Përshkrim

CARE+ EG LABO  SERUM FIZIOLOGJIK

HIGJIENË E PËRDITSHME HUNDË DHE SY

I përshtatshëm për larjen e plagëve

Foshnjë, fëmijë dhe të rritur

Pa agjent konservues. Jo injektues. STERIL

40 doza të vetme prej 5 ml

Përbërja:

Klorur natriumi (NaCl) …………………… 0.9g

Uji i pastruar ………………………….. qsp 100 ml

Mos përdorni të njëjtën dozë të vetme për përdorime të ndryshme.

Për përdorim individual. Serumi Care + fiziologjik mund të përdoret çdo ditë për higjienën e hundës dhe të syrit, me një normë prej 1 deri në 6 larje në ditë, sipas nevojës.

Për higjenenën e hundës: Anoni kokën mbrapa. Futeni butësisht në vrimën e hundës dhe shtypni lehtë aplikatorin. Përsëriteni veprimin për hundën tjetër. Drejtoni kokën për të lënë sekretin të thahet, pastaj fshijeni tepricën. Mos e fryni hundën me forcë për 10 minuta pas administrimit. Tek foshnjat, futeni produktin me presionin minimal në mënyrë që të shmangni çdo rrezik të kontaminimit të veshit të mesëm.

Për higjenën e syve: Shpelarje. Vendosni disa pika tretësirë ​​në secilin sy, duke pasur kujdes që të mos e vendosni aplikatorin në kontakt me sipërfaqen e syrit. Fshini lëngun e tepërt me një kompresë. Në rast të trajtimit me pika sy, prisni 15 minuta para aplikimit.

Për pastrimin e plagëve: Shpërlajeni plagën duke përdorur dozën e plotë dhe duke pasur kujdes që të mos e prekni aplikatorin me plagën. Fshini lëngun e tepërt vetëm në pjesën e shëndetshme të lëkurës

Vendi i origjinës: Francë

sqAlbanian