GRANIONS DE POTASSIUM

18.00

SKU: 3760155210255 Category:

Description

GRANIONS DE POTASSIUM -AMP ORALE

Ky produkt permban 80 mg Kalium citrat monohidrat ne 1 ampule.Eshte ne forme ampule.Paketim me 30 ampula.Nëpërmjet veprimit të tij në membranat e qelizave të muskujve, ai ndërhyn në proceset e tkurrjes dhe relaksimit të muskujve. Si rezultat, mungesa e kaliumit mund të çojë në anomali të ndryshme në funksionimin e muskujve të cilat mund të manifestohen veçanërisht me dobësi muskulore, dhimbje ose ngërçe apo kontraktime te pavullnetshme.Shumicën e kohës, ky lloj i kontraktimeve të dhimbshme dhe brutale ndodh në pushim (veçanërisht gjatë natës) ose pas ushtrimeve fizike. Potassium citrat monohidrate eshte i njohur per vetite e tij ne trajtimin e gureve ne veshka.

Përdorimi oral/nga goja:

1 ampulë në ditë e holluar në pak ujë, mundësisht  ne stomak bosh ose paraushqimit.Një depozitë e lehtë në tretësirë ​​ është normale. Kjo është për shkak të natyrës koloidale të tretësirës. Në këtë rast, TUNDENI ampulën përpara përdorimit.Masat paraprake për përdorim:Ky suplement ushqimor nuk është një ilaç.Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Konsumojeni si pjesë e një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Mbajeni larg fëmijëve. Jo i përshtatshëm për personat alergjikë ndaj ndonjerit prej perberesve te produktit.Gratë shtatzëna ose gjidhënëse, si dhe personat që vuajnë nga diabeti, sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakutose që marrin trajtim për presionin e lartë të gjakut, duhet të kenë kujdes të veçantë që të mos marrin suplemente të pasura me kalium pa u konsultuar më parë me mjekun e tyre.