Lierac Phytolastil Gel 400ml

31.00

Kategori: ,

Përshkrim

Phytolastil Xhel
Xhel per parandalimin e strijave nga puberteti, variacionet e peshës, shtatzënia

Trajtimi parandalues i strijave me xhel ndihmon në eliminimin e shfaqjes se strijave në gjinj, bark, ije dhe kofshë.

Perdorimi: Aplikoni një herë në ditë, duke përdorur lëvizje të butë masazhi, në zonat “në rrezik” (gjinjtë, stomaku, ijet dhe kofshët). Aplikimi duhet të fillojë në muajin e tretë të shtatzënisë dhe të vazhdojë deri në rifillimin e menstruacioneve. Zbatimi i rregullt është thelbësor për të arritur rezultate optimale.

Permban vetem ekstrakte bimore!

sqAlbanian