Osmodrop® Solucion Oftalmik

9.60

SKU: 3401060159757 Kategori:

Përshkrim

OSMODROP®
SOLUCION OFTALMIK

Shishe 8 ml


OSMODROP® eshte pajisje mjekësore . Trajtim osmotik i edemës dhe subedemës së kornesë.  Trajtim ndihmës i simptomave të edemës.

INDIKACIONET- KUR PËRDORET OSMODROP ? 

 1. OSMODROP® eshte solucion per syte.
 2. OSMODROP® ben trajtimin osmotik te edemës dhe te subedemes se kornesë.
 3. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës i simptomave edematoze.
 4. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës tek Glaukoma akute
 5. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës tek Hipertensioni intrakranial
 6. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës tek Edema pas operacionit
 7. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës tek dhimbjet korneale dhe post-traumatike
 8. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës tek distrofia e kornesë (distrofia Fuchs, guttata e kornesë etj)
 9. OSMODROP® eshte trajtim ndihmës tek rastet e shikimit te turbullt sidomos pas zgjimit.
 10. OSMODROP® kombinon manitolin dhe acidin hialuronik në një perberje hipertonike. Manitoli (10%) formon një tretesire hipertonike që nxjerr lëngun nga indet e kornesë.
 11. OSMODROP® është nje produkt per syrin qe nuk ka konservante.
 12. OSMODROP® përben një sistem të ri ruajtjeje, i cili e mban tretësirën sterile dhe shndërrohet në oksigjen, ujë dhe klorur natriumi sapo bie në kontakt me syrin. Këto substanca, të pranishme në mënyrë natyrale tek lotët, nuk irritojnë mukozën e syrit

PËRBËRJA
Manitol, glicerinë, kripë dinatriumi EDTA, kripë natriumi acidi hialuronik, klorit natriumi, fosfat natriumi monobazik, fosfat natriumi dybazik, hidroksid kaliumi, ujë i purifikuar

PËRDORIMI
1 deri 2 pika, 2 deri 3 here ne dite ne njerin sy ose tek dy syte ( nese vec njeri prej syve ka problem atehere produkti perdoret vetem per ate sy dhe nese te dy syte kane probleme atehere produkti perdoret tek te dy syte sipas rekomandimit te mjekut. Per cdo paqartesi per perdorimin flisni me mjekun ose farmacistin tuaj.
Përdorimi pas hapjes OSMODROP?      Te perdoret maksimumi 60 dite pas hapjes.

Ky produkt ben pjese ne grupin e pajisjeve medicinale dhe eshte i pajisur me nje CE certificate sipas direktives 93/42 CEE

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Osmodrop® Solucion Oftalmik”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *