Phytovolume Actif Spray

Ofertë!

10.20

3 stok

Kategori:

Përshkrim

PHYTOVOLUME ACTIVE SPRAY
SPRAY VOLUMIZUESI I FLOKEVE TE THATE

Ky llak mbrojtës i nxehtësisë nga rrenja e flokut në maja perdoret para stilimit te flokeve per te krijuar pamjen e flokeve me voluminoze.
Volumizon flokët në rrënjë
Mbush flokët
Krijon plotësi
Mbrojtës i nxehtësisë

Perdorimi: Spërkateni drejtpërdrejt në rrënjët e lagura ose të thata, pjesë-pjese.. Mbrojtës i nxehtësisë. Pas aplikimit stiloni floket si zakonisht.
Mund të përdoret çdo ditë edhe në diten e dyte te pastrimit te flokeve.

Perberesit aktivL
Nasturtium
Alkooli i panxharit
Proteinat e bizeles dhe keratina e hidrolizuar

sqAlbanian