Taido Menoa

14.00

SKU: 3664443170019 Category:

Description

TAIDO MENOA Kapsulë

Përdoret për trajtimin dhe lehtësimin e çrregullimeve të menopauzës:
– Afshet e nxehta
– Djersitje natën
– Nervozizmi
– Lodhje

Kapsula përbëhet nga 3 përbërës natyralë me 3 veprime plotësuese
1-Cimicifuga racemosa (cohosh i zi)
2-Magnezi detar
3-Vitamina B6

Të tre këta përbërës formojnë një kapsulë vegjetale, me përmbajtje bimore, pa hormone arfiticiale shtesë.

Ekstrakt 10mg Cimicifuga:

Ndihmon gratë të përballen me shenjat treguese të shoqëruara me menopauzë, si nxehtë, skuqje, shqetësim djersitje dhe nervozizëm.

300mg Magnez (origjinë detare):

Kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe funksionimin normal të sistemit nervor.

12,5mg Vitamina B6:

Kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal

Dozimi:

1 kapsulë në mëngjes dhe 1 në mbrëmje

Të merret me një gotë ujë

Kohëzgjatja e terapisë: 3 muaj

EFEKTI PAS 2 JAVE  PERDORIMI!