Vitamonyl Marine Magnesium

8.90

SKU: 3286011025110 Kategori:

Përshkrim

Magnesium Marine

Përfitimet:
Magnezi është një mineral thelbësor që luan një rol si në sistemin nervor ashtu edhe në muskujt. Me ushqim, është një aleat për të promovuar relaksimin dhe për të ndihmuar në kufizimin e lodhjes së përkohshme.

Këshilla për përdorimin:
Merrni- 1 tabletë në mëngjes me një gotë ujë, gjatë mëngjesit.Programi: 1 deri në 2 muaj, i rinovueshëm sipas nevojës.

Nuk është i përshtatshëm për njerëzit me sëmundje të veshkave. Përdorimi i tepërt mund të rezultojë në efekte laksative. Perdorimi i te gjitha suplemeteve duhet te jete pjese e nje diete te balancuar. Ruajeni ne nje vend te fresket dhe te thate. Mbajeni larg femijeve. Afati i perdorimit dhe permbajtja ne paketim

sqAlbanian