Vitarmonyl 12 Vitamina + 7 Minerale

Ofertë!

5.80

SKU: 3286011027602 Kategori:

Përshkrim

12 VITAMINA DHE 7 MINERALE Eferveta me shije portokalli
12 Vitamins + 7 Mineraux Effervescent
Ndihmon në mirëmbajtjen e forcës fizike dhe mendore. Rekomandohet të përdoret në periudha lodhje, në mënyrë që të mbahet ritmi i qëndrueshëm i jetës. Kjo formulë që kombinon 12 vitamina dhe 7 minerale siguron një përqëndrim të duhur të lëndëve ushqyese për të ruajtur forcën fizike dhe mendore.
Perdorimi:
Të tretet 1 tabletë në ditë në një gotë ujë. Preferohet ne mengjes. E tretni mire qe te mos kete mbetje ne fund te gotes. Te merret per 24 dite, dhe pastaj te perseritet sipas nevojes, Rekomandohet të mos konsumohen produkte të tjera që përmbajnë vitaminë A. Konsumi i tepërt mund të ketë efekte laksative. Nuk rekomandohet në insuficencën renale. Këshillohet që të mos tejkalohet doza e rekomanduar.
Permbajtja:
1 tablete siguron 800µg vitamin A (100% VNR *), 5µg vitamin D (100% VNR *), 12mg vitamin E (100% VNR *), 80mg vitamin C (100% VNR *) , 1.1mg vitamin B1 (100% NRVs *), 1.4mg vitamin B2 (100% NRVs *), 16mg vitamin B3 (100% NRVs *), 1.4mg vitamin B6 (100% of NRVs *), 200µg vitamin B9 (100% NRVs *), 2.5µg vitamin B12 (100% NRVs *), 50µg vitamin B8 (100% NRVs *), 6mg vitamin B5 (100% NRVs *), 3.5mg hekur (25% of NRVs *), 56.25mg magnesium (15% of NRVs *), 2.5mg zinc (25% of NRVs *), 0.5mg baker ( 50% NRVs *), 2mg manganese (100% NRVs *), 20µg krom (50% NRVs *) dhe 50µg molibden (100% of the NRVs *) .
* VNR: Vlera nutricinoale referente
Kuti me 24 eferveta
Perdorimi i te gjitha suplementeve duhet te jete pjese e nje diete te balancuar. Ruajeni ne vend te fresket dhe te thate. Mbajeni larg femijeve.

sqAlbanian