Vitarmonyl Curcuma Piperine

9.60

SKU: 3286010039514 Kategori:

Përshkrim

Curcuma Piperine

Curcuma – ndihmon në ruajtjen e fleksibilitetit dhe mirëqenien e kyceve dhe në lëvizshmëri.
Nxit lëvizshmërinë duke ndërvepruar me fleksibilitetin e nyjeve dhe tendinave. Gjithashtu kurkuma eshte e njohur edhe per vetite e tij antioksidative. Piperina ndihmon në rritjen e absorbimit të kurkumes. Gëlltitni 2 kapsula me një gotë ujë në mëngjes gjate ushqimit. Trajtimi rekomandohet gjate nje periudhe per 15 dite. Te mos tejkalohet doza e rekomanduar.

Permbajtja:

2 kapsula sigurojne: 110 mg ekstrakt te turmerikut duke perfshire 90 mg curcuminoide ose 3000 mg ne ekuivalent bimor dhe 1.1 mg ekstrakt te piperit te zi duke perfshire 1.04 mg piperine ose 55 mg ne ekuivalent bimor.
Perdorimi i te gjitha suplemeteve duhet te jete pjese e nje diete te balancuar. Ruajeni ne nje vend te fresket dhe te thate. Mbajeni larg femijeve. Afati i perdorimit dhe permbajtja ne paketim

sqAlbanian