Vitarmonyl Eucalyptus Nasal Spray

8.80

SKU: 3286010019585 Kategori:

Përshkrim

Ky sprej nazal rekomandohet në rast të kongjestionit të hundëve të lidhur me ftohjet, rinitin ose sinusitin.
Formulim hipertonik me ujë deti i cili pastron hundën duke respektuar mukozat e brendshme. Duke ndihmuar në eleminimin e mukusit, ndihmon në pastrimin e hundëve të bllokuara, për të larguar papastërtitë dhe për të parandaluar shqetësimet e frymëmarrjes. Aroma e saj natyrale e eukaliptit sjell ndjesi freskie.

Këshilla për përdorimin
Para çdo përdorimi në pozicionin e shtrirë, realizoni 1 sprucim lart. Rekomandohet nga 1 sprucim në secilën anë të hundës. Mos e përsërisni si veprim më shumë se 4 herë në ditë. Sugjerohet për përdorim në rastet e ftohjes, rinitit ose sinusitit. Bashkangjisni hundëzën në shishe. Përkuleni kokën në njërën anë dhe futni majën në pjesën e sipërme të hundës. Aplikoni presion të lehtë dhe të shkurtër në hundë. Kryeni të njëjtin veprim në hundën tjetër, duke e kthyer kokën në anën tjetër. Lëreni të veprojë për 1 deri në 2 sekonda, pastaj shfryni hundët për të marrë efektin e dëshiruar. Pastroni majen e aplikatorit me ujë të nxehtë pas çdo përdorimi.
Mbajeni larg fëmijëve. Mbajeni larg nga nxehtësia, sipërfaqet e nxehta, shkëndijat, flakët e hapura dhe të gjitha burimet e tjera të ndezjes. Ndalohet duhani. Mbrojeni nga rrezet e diellit. Mos e ekspozoni në temperatura që tejkalojnë 50 ° C. Mos e përdorni për një qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar. Mos e spërkatni direkt në sy. Në rast kontakti me sytë: shpëlani me kujdes sytë me ujë për disa minuta. Mos e përdorni në fëmijët nën 6 vjeç, në gratë shtatzëna dhe ato me gji, ose në rast të alergjisë ndaj ndonjërit prej përbërësve.

Përbërësit
Ujë deti (80%),
Ujë i purifikuar (19.80%), solubilizator (PPG-26-buteth-26 / PEG-40
Vaj kastori i hidrogjenuar / Aqua), shije natyrale eukalipti.
Gazi mbushës: azoti.

sqAlbanian