Vitarmonyl Magnesium Tonus

Ofertë!

5.80

SKU: 3286010040961 Kategori:

Përshkrim

Magnesium TONUS ndihmon ne relaksim, gjendje lodhje dhe funksionimin e duhur te muskujve. E pershtatshme per persona te mbingarkuar te cilet perjetojne periudha te lodhjes nervore. Magnezi ndihmon ne mirembajtjen dhe funksionimin e duhur te sistemit nervor dhe muskular.
Kompleksi i vitaminave B ndihmon ne reduktimin e lodhjes.
Nje tablete siguron 100% te nevojave tuaja ditore per hekur, zink dhe mangan.
Te merret nje tablete e tretur ne nje gote uje ne mengjes.

sqAlbanian