Vitarmonyl Nasal Spray

7.70

SKU: 3286011100091 Kategori:

Përshkrim

Sprej nazal rekomandohet për higjenën ditore të hundës për fëmijët dhe të rriturit. Formulim izotonik me ujë deti i cili në mënyrë efektive pastron plotësisht hundët duke respektuar mukozat. Për efekt maksimal, spraj nazal kombinon përmbajtjen e tij me elementë gjurmë dhe minerale detare, me mënyrën e shpërndarjes së tij. Ai lejon një shpërndarje uniforme dhe të thellë të tretësirës së detit në zgavrat e hundës. Rekomandohet veçanërisht gjatë periudhave të dimrit, por edhe gjatë gjithë vitit për njerëzit që jetojnë në mjedise të ndotura.

Këshilla për përdorimin
Lexoni me kujdes informacionin në etiketë përpara përdorimit të parë.
Para çdo përdorimi në një pozicion të shtrirë, realizoni një sprucim të parë në drejtimin lart. Rekomandohen 2 sprucime në secilën anë të hundës 1 deri në 3 herë në ditë. Kur hunda është shumë e bllokuar, rekomandohen 2 sprucime në secilën anë të
hundës për të liruar hundën . Për foshnjat nga 2 muaj deri në 2 vjec: vendosni foshnjën në një pozicion shtrirë, me kokën të përkulur në njërën anë, futni butësisht majën në hundën e sipërme dhe ushtroni një presion të lehtë dhe të shkurtër. Për të rriturit dhe fëmijët e vegjël duke nisur nga 2 vjeç: rrotulloni kokën në njërën anë, futni majën në hundën e sipërme të hundës, pastaj ushtroni presion të lehtë dhe të shkurtër. Përsëriteni këtë veprim pas çdo përdorimi . Pastroni hundëzën pas çdo përdorimi.
Mbajeni larg fëmijëve. Mbajeni larg nga nxehtësia, sipërfaqet e nxehta, shkëndijat, flakët e hapura dhe të gjitha burimet e tjera të ndezjes. Ndalohet duhani. Mbrojeni nga rrezet e diellit.
Mos e ekspozoni në temperatura që tejkalojnë 50 ° C.
Mos e përdorni për një qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar.
Përbërësit
Ujë i detit (35%),
ujë i purifikuar (65%).
Gazi mbushës: azot.

sqAlbanian