Vitarmonyl Pepins De Courge

13.00

SKU: 3286011100350 Kategori:

Përshkrim

Farat e kungullit / Pepins de courge

Per meshkujt te cilet deshirojne te ruajne funksionimin normal te prostates.
Vaji i farës së kungullit është një ndihmë e çmuar në mirëmbajtjen e rrjedhës normale të urinës dhe për të kufizuar sikletin (nxitjet e shpeshta për të urinuar fillimisht gjatë natës dhe pastaj gjatë ditës), qe nga fillimi i shqetesimeve te para.

Permbajtja:
2 Kapsula permbajne 1000 mg te vajit te farave te kungullit (Cucurbita pepo).

Perdorimi:
Merrni 2 kapsula ne ditë, gëlltitni me një gotë ujë gjatë ushqimit. Program 25 ditor, i marre rregullisht te burrat mbi 50 vjeç. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar. Perdorimi i te gjitha suplemeteve duhet te jete pjese e nje diete te balancuar. Ruajeni ne nje vend te fresket dhe te thate. Mbajeni larg femijeve

sqAlbanian