Vitarmonyl Red Vine Blackurrant

13.00

SKU: 3286011025486 Kategori:

Përshkrim

RED VINE BLACKCURRANT / Hardhi e kuqe dhe ribize (Ribus negra)

Gjethet e hardhisë së kuqe, ndihmojnë në ruajtjen e rezistencës së enëve të vogla të gjakut, marrin pjesë në kthimin venoz dhe kështu ndihmojnë në luftimin e ndjenjes se kembeve te renda.
Gjethet e ribus negra e plotësojnë këtë formulë duke ndihmuar ne drenazhen e lengjeve.

Rekomandohet per personat me probleme qarkulimi, sidomos gjate periudhave te nxehtesise se larte.

Perdorimi: Merrni 2 tableta në mëngjes, gëlltitini me një gotë ujë. Për 1 deri në 2 muaj, i ripërsëritshëm sipas nevojës.
Mos tejkaloni dozen e rekomanduar. Perdorimi i tepert mund te qoj ne efekte laksative.

Permbajtja: 2 tableta (doza e rekomanduar ditore) sigurojne 1200 mg hardhi te kuqe ne ekuivalent bime dhe 300 mg te gjethes se ribizes. Sorbitol; ekstrakt Vitis vinifera; gjethe Ribes nigrum; agjent anti glomerues: kripera magnezi te acideve yndyrore. Kuti me 60 tableta.

Perdorimi i te gjitha suplemeteve duhet te jete pjese e nje diete te balancuar. Ruajeni ne nje vend te fresket dhe te thate. Mbajeni larg femijeve

sqAlbanian