Gama Europharm

Rreth Nesh

Gama Europharm është një kompani që operon në profilin e distributorëve farmaceutikë në Kosovë.

Një kompani e re por dinamike, ashtu siç është edhe vetë tregu i Kosovës. Gama Europharm merret me regjistrimin, importin dhe shpërndarjen e barnave perëndimore në territorin e Kosoves.

U themelua si biznes me 8 qershor 2015 ne Prishtine. Ideja e një biznesi të tillë lindi nga nevoja për t’i ofruar tregut në Kosovë produkte me cilësi të lartë.

Qëllimi ynë është të vijmë në ndihmë tek pacienti dhe klienti duke i ofruar cilësi dhe shërbim në kohë dhe hapesirë.

EN / AL