Eyeliner Brush 41012

3.50

SKU: 3701194505780 Categories: ,

Description

Brushë për eyeliner të lëngshëm për aplikim
Eyeliner nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë për t’u aplikuar!

Kjo furçë e re për eyeliner është perfekte për të vizatuar një vijë të bukur syve, e pastër dhe precize falë majës së saj të hollë dhe fijeve sintetike. Po aq lehtë mund të aplikoni eyeliner të lëngshëm, eyeliner xhel ose eyeliner krem në qerpikët e poshtëm dhe të përzieni me laps siç dëshironi.

 

Shtesë: Furça Vegan me fije sintetike të butësisë së pakrahasueshme.

 

Këshilla

– Zgjidhni një llak You Are Cosmetics dhe krijoni modele në thonjtë tuaj siç dëshironi, funksion 2 në 1.

-Për të mbajtur furçat me shkëlqim dhe për të mbrojtur lëkurën tuaj, kujdesuni për aksesorët tuaj duke i pastruar me një shampo ose sapun të butë. Dhe mashtrimi i vogël për t’i bërë ato të thahen më shpejt kur pastrohen, vendosini rrafshët në një peshqir të pastër.