Eyeliner Liquid Black 10001

4.20

SKU: 3701194500662 Categories: ,

Description

Eyeliner – vijezues për sy, ngjyrë e zezë
Formula e lëngët.

Pigmentim intensiv.

Fund mat. Saktësi absolute.

Mbajtje afatgjatë.
Me eyeliner të lëngshëm të zi, merrni sa hap e mbyll sytë një vijë të linjës së zezë intensive dhe ultra të përcaktuar. Kjo saktësi absolute është për shkak të tipit të saj të hollë dhe fleksibël të aplikuesit të furçave!

Bonusi tjetër i tij është qëndrueshmëria për një kohë të gjatë. Përfundim shkëlqimi, mbajtje 24 orëshe

Sasia: 3.5 ml

 

Shtesë: hipoalergjik.

 

Këshilla

– Moduloni presionin e aplikuesit për të krijuar një vijë pak a shumë të trashë të linjës për një efekt elegant, ekstravagant ose diskret.

– Për të matur dhe siguruar një mbajtje afatgjatë të eyelinerit tuaj, merrni parasysh ta pudrosni atë me një hije të zezë të syve. Dhe për ta aplikuar, ju rekomandojmë furçën e hollë ose furçën e sheshtë precize.

– Të pëlqen një grim artistik? Eyeliner i lëngshëm është aleati perfekt!

– Këshillë e vogël shtesë (por ju tashmë e dini atë): aplikoni bazën e rimelit për një qëndrueshmëri perfekte 24 orëshe.