Lipstick Shiny Grenadine 20207

4.50

SKU: 3701194500723 Categories: ,

Description

Buzëkuq hidratues dhe i ultra pigmentuar.
I lirë dhe me cilësi të lartë
Një buzëkuq thelbësor për të ofruar ngjyra, hidratim dhe shkëlqim afatgjatë! Ky buzëkuq hidratues dhe i butë do t’ju sjellë rehati dhe mbulim gjatë gjithë ditës. Varet nga ju që të zgjidhni ngjyrën sipas pamjes tuaj ose gjendjes shpirtërore të momentit.

 

Shtesë: hipoalergjike dhe jo-komedogjene.

Këshilla
-Ja një rregull i përgjithshëm: gjithmonë përputheni buzëkuqin tuaj me lapsa buzësh. Lapsi duhet të jetë i njëjtë ose më i errët.
– Matifikoni buzëkuqin tuaj duke e pudrosur lehtë me pluhurin High Definition dhe furçën me pluhur.