Eyeliner Pen Black 10101

5.00

SKU: 3701194500549 Categories: ,

Description

Laps Eyeliner i zi.
Zbatues formë lapsi.

Pigmentim intensiv.

Mbajtje afatgjate.

Linja perfekte për një pamje intensive.
Ky eyeliner garanton saktësi absolute, në vetëm një hap! Ky eyeliner ju lejon të intensifikoni vijën e sipërme të qerpikëve. Maja e saj siguron një aplikim perfekt, fare thjesht. Më në fund ju zotëroni paraqitjen tuaj me majat e gishtave. Ju do ta pëlqeni formulën e saj intensive të zezë dhe mbi të gjitha, mbajtjen afatgjatë.
Sasia: 1,1 g

Shtesë: hipoalergjik.

Këshilla
-Moduloni presionin e stilolapsit për të marrë një vijë pak a shumë të trashë dhe stile të ndryshme përbërjeje.
-Për të krijuar një majë perfekte me eyelin tuaj, lidhni krahun e hundës në cepin e jashtëm të syrit me një furçë të hollë, dhe kështu krijoni një vijë të padukshme me majën e eyelinerit që duhet të shtrihet në zgjatim.
-Natyrisht, vendosni hijen e syve para vijëzuesit të syve për një mbajtje afatgjatë.