Nail Polish Base Coat Clear 52064

3.50

SKU: 3701194505193 Categories: ,

Description

Llak mbrojtës
Llaku bazë mbron, zbut dhe përgatit thoin për llakun me ngjyrë.
Mbron dhe zbut sipërfaqen e bazës së thoit. I tejdukshëm, shtresa bazë lejon që manikyri juaj të zgjasë më shumë dhe mbron thoin. Furça e saj e madhe është perfekte për një aplikim preciz të llakut. Efekt i shkëlqyeshëm i garantuar.

Këshilla
-Nëse vishni manikyr gjysmë të përhershëm dhe fillon të duket i shurdhër, vendosni një shtresë bazë për të rikthyer shkëlqimin dhe shkëlqimin e manikyrës tuaj.
-Dhe së fundmi, nëse keni një palë këpucë të llakuara dhe e keni dëmtuar, vendosni një shtresë llak në zonën në fjalë dhe mbaroni.