Eyeshadow Brush 41004

3.50

SKU: 3701194505865 Categories: ,

Description

Brushë për hije të syve
Për një grim plot nuanca
Kjo furçë e re për sytë, me kënd është padyshim aksesori ideal për të aplikuar të gjitha hijet e syve si dhe për të arritur nuanca perfekte.
Forma e saj e pjerrët është projektuar për të aplikuar dhe punuar hijet në rrudhjen e qepallës dhe në kockën e vetullës. Përzieni dhe rishpikni përbërjen tuaj;)

 

Shtesë: Furça Vegan me fije sintetike të butësisë së pakrahasueshme.

 

Këshilla

-Bazat e make-up-it: pastrimi i aksesorëve të make-up-it (furça, sfungjer etj.). Në mënyrë që të shmanget përhapja e baktereve për:

  1. Mbajtja e shëndetshme e lëkurës dhe
  2.  Mbajtja e furçave në format e tyre fillestare për t’i mbajtur ato më gjatë.