Nail Polish Top Coat 52052

3.00

SKU: 3701194503076 Categories: ,

Description

Llak fiksues
Top veshja mbuluese e domosdoshme për një manikyr të suksesshëm
Me këtë veshje të sipërme transparente, rregulloni dhe shkëlqeni manikyrën tuaj. Gjithashtu bën të mundur zbutjen, standardizimin e pamjes së vrazhdtë. Furça e saj e sheshtë e aplikuesit lejon aplikim të shpejtë dhe të lehtë.

Këshilla
-Nëse jeni mësuar të vishni manikyr gjysmë të përhershëm dhe fillon të duket e shurdhër, vendosni një shtresë të kësaj shtrese të sipërme për të rikthyer shkëlqimin.
-Mbani manikyrin tuaj në frigorifer për ta mbajtur lëngun e llakut tuaj të lehtë dhe të zbatueshëm.