Palette 12 Eyeshadows 10603

15.00

5 in stock

SKU: 3701194500266 Categories: ,

Description

Paletë kozmetikë me hije mat

Kjo gamë e re përbërjeje nga YouAreCosmetics përbëhet nga 12 hije shumë të pigmentuara në një format të përshtatshëm për t’u bartur me vete kudo. Ideale për të punuar të gjitha tonet e syve tuaj në formën SMOKEY! Përzgjedhja e ngjyrave përfshin një variacion të rimelëve mat për përbërjen që përshtatet me të gjitha dëshirat tuaja.
Sasia: 18g

Madhësia e paletës: 20cm X 7cm

Këshilla
-Dëshironi të intensifikoni ngjyrën e rimelëve? Mos harroni të lagni furçën e hijes së syve me llakun fiksues para se të vendosni hijet tuaja të syve
-Trick për mbajtje afatgjatë: baza e rimelit! Aplikoni përpara make-up-it për mbajtjen 24-orëshe të hijeve tuaja të syve.

Si ta përdorim mirë?

Vendosni paraprakisht bazën e rimelit. Përziejeni atë me majat e gishtave dhe krijoni një ngjitje të mirë midis hijeve tuaja dhe lëkurës. Pastaj zgjidhni ngjyrën që dëshironi dhe realizoni grimin tuaj me furçën e hijes së syve dhe me furçën e përzierjes.
Si ta mbajmë atë?

Ju mund ta mbani këtë paletë për 12 muaj pas hapjes. Kini kujdes të veçantë për ta mbajtur paletën të mbyllur dhe larg nxehtësisë.