You Are A Princess çAntë 50106

1.20

SKU: 50106 Category:

Description

Qese e vogël prej pëlhure
Ide për dhuratë të personalizuar
Sigurohuni që të kënaqni me këtë qese të vogël, për ta personalizuar me disa produkte kozmetikë You Are Cosmetics. Ofroni përbërjen më të mirë me një çmim mini dhe tregojini atij / asaj se sa Fabulous është 😉

Madhësia e qeses: 18X20cm