Biolane Gift Box

4.00

Description

BIOLANE GIFT BOX

KUTI E DHURATAVE NGA BIOLANE

Kuti për ruajtjen e kujtimeve të para të bebit

  • Floku i parë
  • Dhëmbi i parë
  • Byzylyku i parë
  • Lodra e parë
  • Ditëlindja e  parë etj.

Në gjendje me dy ngjyra:

Kaltër dhe Rozë