Concealer Liquid Beige Clair 11206

6.00

3 in stock

Description

Korrigjues dhe mbulues i papërsosmërive të fytyrës.
Ky korrektor i lëngshëm është gati të japë një korrigjim të mirë të papërsosmërive të vogla. Ajo synon dhe ndihmon për të neutralizuar menjëherë njollat ​​e vogla dhe skuqjet e tjera! I përshtatur për të gjitha llojet e lëkurës dhe i rregullueshëm sipas rezultatit të dëshiruar, ky korrigjues i çehres, i lëngshëm ju garanton 100% rezultate natyrore, me shkëlqim dhe mbulim perfekt.

 

Hipoalergjik dhe jo-komedogjen.

 

Për secilën ngjyrë, funksioni i saj:
Jeshile: korrigjuesi i lëngut të gjelbër të lëngshëm neutralizon skuqjen
Ngjyrë bezhë shumë e lehtë: korrigjuesi i fytyrës i lëngshem ndriçon, korrigjon dhe pompon zonat e hijes

Beige: korrigjuesi i fytyrës i lëngshem korrigjon papërsosmëritë dhe rrathët e errët

Plus i saj: Cilësia e butë e korrigjuesit të lëngut nuk shënon linja të imta dhe rrudha.
Sasia: 5,4g

 

Këshilla
-A keni qepalla të errët? Mund ta barazoni shumë lehtë me korrigjuesin e ngjyrës së lëngshme.
-Merrni këtë korrektor kudo me vete për prekje të vogla të herëpashershme.
-Për të ndriçuar sytë, vizatoni një trekëndësh përmbys dhe ndriçoni zonën e prekur duke e shpërndarë concealer nën sy.