Eyebrow Pencil Deep Brown 11704

5.20

Categories: ,

Description

Brushë dhe laps për vetulla
Për vetulla perfekte dhe një pamje te sublimuar
Ky laps vetullash me fund të dyfishtë ju lejon të përcaktoni vetullat tuaja për një efekt natyral dhe preciz. Një anë për të tërhequr kurbën e vetullave dhe një anë për të punuar në formën e tyre.

Për një vizatim perfekt dhe ultra të pigmentuar, ky laps vetullash 2 në 1 është bërë për ju.

Shtesë: hipoalergjik dhe jo-komedogjen.

Cila ngjyrë është e përshtatshme për ju?
Kafe e çelët: Për flokët e gështenjës (çokollatë – ngjyrë e ngrohtë).
Kafe: Për flokët e gështenjës (kafe me shkëlqim – ngjyrë e ftohtë).
Kafe e thellë: Për flokë ngjyrë kafe të errët në të zezë.

Këshilla
– Nga cirku i syve? Ndryshoni rolet dhe përdorni lapsin dy në një me qerpikët e sipërm ose të poshtëm.
-Për të intensifikuar pamjen tuaj, preferoni një ngjyrë më të errët se ngjyra e flokëve tuaj.