Concealer Cafe Au Lait 32108

6.50

SKU: 3701194504561 Categories: ,

Description

Concealer me mbulim të rregullueshëm.
Papërsosmëritë? Jepu atyre një korrigjim të mirë!
“Shkopi magjik” i vërtetë për të maskuar papërsosmëritë dhe rrathët e errët. Ky korrektor shkop dhe korrektor me mbulim perfekt, pa efekt të dukshëm, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Ju nuk do të jeni në gjendje të bëni pa të pas përdorimit të parë.

 

Hipoalergjike dhe jo-komedogjene.

 

Këshilla

-Për korrigjime të vogla në minutën e fundit, futeni në çantë.

-Pluhurizoni korrektorin tuaj me një pluhur kompakt për të siguruar një mbajtje të përsosur.

– Vizatoni një trekëndësh të përmbysur poshtë syrit për të ndriçuar vështrimin tuaj. Shpërndaj korrigjuesin dhe ke mbaruar!