Eyeshadow Palette 4 Rosy 10307

4.50

SKU: 3701194500129 Categories: ,

Description

Hije për sy 4 NUANCA
Një vështrim plot nuanca
Kjo është paleta që do t’ju shoqërojë kudo, kudo që të shkoni: gjithmonë do të keni në dorë katër ngjyra të pandalshme për të lyer sytë tuaj! Këto paleta me 4 rimelë të ylbertë ju lejojnë të beni grimin lehtësisht. Varet nga ju që të zgjidhni nuancat …
Sasia: 5.6g

Këshilla
-Trick për më shumë intensitet është thjesht të lagni rimelët tuaj me një furçë për hijen e syve. Kaq e thjeshtë!
-Një spërkatje për fiksim në furçën tuaj përpara aplikimit ju garanton një mbajtje 24-orëshe.
-Dhe mund të përdorni rimelët me nuanca më të lehta si ndriçues;)

Si ta përdorim mirë?

Vendosni rimelin paraprakisht për një rezultat afatgjatë dhe ngjyra më intensive. Vendosni materialin me furçën e përzierjes, pastaj përziejeni me furçën e përzierjes.
Për një përbërje të shtresuar, punoni nga ngjyra më e çelët deri tek më e errëta, duke filluar nga pjesa e brendshme e qepallës te ajo e jashtme.
Si ta mbajmë atë?

Mund të ruhet deri në 12 muaj pas përdorimit të tij të parë, duke u kujdesur që ta mbyllni mirë çdo herë dhe të mos e ekspozoni atë në nxehtësi dhe dritë.