Lipstick Matte Amarante 20308

4.50

SKU: 3701194500853 Categories: ,

Description

Buzëkuq mat, që zgjat shumë!
E kuqe mat e përkufizuar
Ky buzëkuq shumë i pigmentuar do t’ju japë një mbajtje të gjatë dhe një fund krejtësisht mat për buzët e sublimuara. Përfundimi i butë, mat dhe ngjyra ultra e pigmentuar janë tuajat për një shije të parezistueshme.

Shtesë: hipoalergjik dhe jo-komedogjen.

 

Këshilla
-Kjo është baza: ne zgjedhim një hije identike të lapsit ose pak më të errët se ngjyra e buzëkuqit
-Vizatoni skicën e buzëve me korrektorin e lëngshëm + një furçë korrektori me precizion të lartë. Ju do të merrni buzë të përkufizuara në mënyrë perfekte!
-Vendosni një shkëlqim në të kuqen tuaj të matte. Kaq! 🙂