Liquid Lipstick Duo Cocktail 20103

6.00

SKU: 3701194500624 Categories: ,

Description

Buzëkuq dy në një
Me këtë shkëlqim 2 në 1, ju paralajmërojmë: do të bëheni të varur nga buzëkuqi duo i cili kombinon në mënyrë të përsosur buzëkuqin dhe shkëlqimin e tejdukshëm! Për të lartësuar buzët tuaja, ju keni mundësinë e zgjedhjes: ose një aplikim buzëkuqi duo, ngjyrën dhe shkëlqimin mbi ngjyrë, ose një aplikacion vetëm: njërin ose tjetrin. Ngjyra e përdorur vetëm do të sigurojë një përfundim të përkryer mat dhe afatgjatë! Ky buzëkuq duo është në dispozicion në disa variacione ngjyrash me një fund të butë, me shkëlqim dhe rehati.

 

Hipoalergjik dhe jo-komedogjen.

 

Këshilla
-Rregulli i artë: gjithmonë përputheni buzëkuqin tuaj me lapsat e buzëve.
-Përdorni shkëlqimin vetëm ose shtresojeni me një tjetër buzëkuq siç dëshironi.
-Për një kontur të përsosur të buzëve, ja një truk i vogël: përcaktoni konturin e gojës me paletat e korrektorit dhe furçën e korrektorit me precizion të lartë. Rezultat i patëmetë!

Si ta përdorim mirë?

Së pari, përshkruani buzët me një laps buzësh të përshtatshëm për ngjyrën e buzëkuqit. Vendosni buzëkuqin tuaj duke përdorur majën e aplikuesit. Filloni në qendër të buzëve ndërsa shtrini materialin drejt qosheve. Për një efekt me shkëlqim, shtresoni sipër shkëlqimin transparent.
Si ta mbani atë? Mund ta përdorni deri në 12 muaj pas hapjes. Mos harroni ta mbyllni mirë pas çdo përdorimi dhe mbajeni larg nxehtësisë.