Long Wear Eye Gel Black Eyeliner 11501

8.00

SKU: 3701194500464 Categories: ,

Description

Eyeliner xhel i zi për pamje më intensive!
Vijë e saktë. Veshje xhel ultra e pigmentuar. Mbajtje afatgjatë.
Ky eyeliner xhel ofron një linjë ultra precize dhe afatgjatë për një pamje të theksuar intensivisht. Me furçën pë aplikuesit ose me ndihmën e një furçe me kënd, ju merrni një pamje të syve me një ngjyrë unike intensive. Formula e saj e pasur dhe e rehatshme ju siguron një qëndrim 24-orësh!

Lajm i mirë: mjafton shumë pak produkt për rezultate maksimale!
Sasia: 3,5g

 

Shtesë: hipoalergjik.

 

Këshilla
Keni vështirësi për të gjetur një linjë të bukur të eyeliner? Mos u frikësoni: bëni zgjidhjen me disa pika fillimisht pastaj i bashkoni. Bëni vija të vogla nga këndi i brendshëm i syrit në këndin e jashtëm në nivelin e qerpikëve të sipërm. Pastaj lidhni ato me delikatesë.
-Ky do të jetë aleati juaj # 1 i grimit për të gjithë pamjen tuaj artistike.
-Mund të devijohet si një hije kremoze mbi të gjithë qepallën për një efekt smokey.
-Është e rekomandueshme edhe për vizatimin e vetullave
-Për një mbajtje të shkëlqyeshme, vendosni bazën e rimelit para vijëzuesit të syve.