Palette 10 Eyeshadows 10503

13.00

4 in stock

SKU: 3701194500235 Categories: ,

Description

Paleta me 10 nuanca

Me këtë paletë grimi me 10 ngjyra të zgjedhura në mënyrë delikate nga grimieri ynë, bëjini vetes një pamje intensive! Me këtë gamë të hijeve të syve, keni një mori ngjyrash në krah, nga ato më të shkëlqyera deri te ato më neutrale. Mjafton të kalosh nga grimi ditor në një grim më intensiv, në vetëm disa sekonda.
Sasia: 13g

 

Madhësia e paletës: 13.5cm X 9cm

 

Këshilla
-Për të siguruar nuanca afatgjate të hijes tuaj të syve, vendosni më parë bazë në qepalla. Ky është rregulli i artë.
-Për të nxjerrë ngjyrën e rimelëve, lagni lehtë furçën tuaj me llakun fiksues përpara se të merrni hijen e syve dhe ta vendosni atë. Rezultati do të jetë vetëm më i bukur!