Limë Thonjësh 50010

1.50

SKU: 3701194502550 Categories: ,

Description

Lustruese.
Rikthen shkëlqimin te thonjtë.
Ky lustrues i lirë i thonjve i formon thonjtë për t’i bërë ato të duken bukur dhe të mbushur siç duhet. Shtresa e saj shumë e butë do t’ju lejojë të vendosni dhe vizatoni thonjtë tuaj pa i dobësuar ato.

 

Këshilla

Ju kurrë nuk duhet ta përdorni në thonjtë e lagur, përndryshe ata do të prishen shumë lehtë me një rezultat të dobët (dhe nganjëherë të dhimbshëm!).