Palette 12 Eyeshadow Smokey Trend 10800

9.00

SKU: 3701194504868 Categories: ,

Description

Paletë hije për sy
Për një pamje totale SMOKEY EYE
Kjo gamë e re prej 12 hijeve të syve ofron ngjyrat thelbësore për një makijazh dite e nate. Kjo paletë përbëhet nga 12 hije ultra-pigmentuese të ylbertë dhe mat të syve për t’u përzier sipas dëshirave dhe gjendjeve tuaja shpirtërore 😉

Madhësia e paletës: 7.5 X 11 cm

Pak shtesë: të gjitha produktet e YouAreCosmetics janë hipoalergjike dhe jo-komedogjene.

 

Këshilla

– Lagni furçën tuaj të përzierjes përpara se të vendosni hijet e syve për t’i dhënë atyre më shumë intensitet.

 

Si ta përdorim mirë?

Gjithmonë filloni duke aplikuar bazën e rimelit për të siguruar rezultate afatgjata dhe ngjyra më intensive. Pastaj aplikoni materialin me furçën e përzierjes, pastaj përziejeni me furçën e përzierjes. Për të marrë një gradient të këndshëm, mashtrimi është që të punoni nga ngjyra më e çelët deri tek më e errëta, duke filluar nga pjesa e brendshme e qepallës së jashtme.

Si ta mbajmë atë?

Paleta e rimelëve mund të mbahet deri në 12 muaj pas përdorimit të saj të parë, duke u kujdesur posaçërisht ta mbyllni mirë çdo herë dhe të mos e ekspozoni në nxehtësi dhe dritë.