ROGER & GALLET FLEUR D’OSMANTHUS HAND CREAM

6.50

Mandarinë e Italisë – Osmanthus – Benjoin

Një kombinim i gjithë në lehtësi i luleve me aromë kajsije, i përmirësuar nga fuqia e rrumbullakët e benjoinit.

30 ml

SKU: 3701436916565 Category:

Description

Shije euforizuese e ditëve të para të bukura, butësia e një kombinimi lulesh tërësisht në lehtësi… Kremi për Duar Ndryshues Fleur D’Osmanthus është një surprizë e freskëtisë dhe gëzimit. I pasuruar me vaj kajsie, i njohur për cilësitë e tij energjetizuese, me gjalpë shea dhe vaj bademi të butë, ai ushqen dhe mbrojt lëkurën me butësi. As e yndyrshme, as e ngjitshme, ajo hyn shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar, për duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga agresionet e jashtme dhe kutikula të buta.

Osmanthus është quajtur “Lule e Lumturisë” dhe simbolizon gëzimin dhe fatin. Ky parfum, me të gjitha kontrastet e tij, ofron një ndjesi të mirëqenies për trupin dhe shpirtin.
Një parfum i nënshkruar nga Nathalie Lorson

Natyrisht, nxitës energjie

Krema për Duar Ndryshues Fleur d’Osmanthus është pasuruar me vaj kajsie për të përmirësuar gjendjen e shpirtit dhe humorin.

96% e përbërësve janë nga burime natyrore

Përveçse janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat për Duar Bienfaisantes janë nga burime natyrore. Të prodhuara në Francë dhe të testuara nën kontroll dermatologjik, ato do t’i kujdesen duarve tuaja si asnjë tjetër.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë erëshi e pasuruese, një infuzion i ngrohtësuar, një dremitje në hije, një kombinim gëzues ose një gllënjim i pasur me vitamina: koleksioni i Kremrave për Duar Bienfaisantes Roger & Gallet ka cilësi të natyrshme të dobishme për trupin dhe shpirtin. I pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjetizuese ose relaksuese, me gjalpë shea dhe ekstrakt natyral të bademit të butë, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën me butësi.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.