ROGER & GALLET BOIS D’ORANGE 30 ML

20.00

Portokall i hidhur – Petit grain – Patchouli Një koktej me agrume të lëngshme, sapo të prerë, që rikthen buzëqeshjen, pasuruar me sensualitetin drusor të patchouli. 30 ml

SKU: 3701436907761 Categories: ,

Description

Portokall i mbushur me lëng si një shpërthim vitaminash, freskia diellore e gjetheve dhe frutit, aroma e teksturuar dhe e vibrueshme e drurit. Në nderim të agrumeve që i pëlqen veçanërisht, Parfumieri i Mjeshtër Dominique Ropion ka imagjinuar një parfum që përmbledh të gjitha dimensionet e portokallit të hidhur, nga rrënjët deri në tullë, degët e tij, gjetheve dhe frutave… Pasuruar me esencë natyrale të portokallit të hidhur me cilësi energjizuese, Bois d’Orange është një parfum që rikthen buzëqeshjen. Zemra e frutit ofron një shijë të lëngshme, të pasur me vitamina, gjeneroz, i pasuruar nga amarësia e gëzueshme e petit-grain dhe sensualiteti drusor i patchouli.

Bois d’Orange është një parfum njëkohësisht retro dhe ngushëllues që eksploron portokallin në të gjitha format e tij dhe fton në një udhëtim aromatik.
Një parfum i nënshkruar nga Dominique Ropion.

Natyrisht energjizuese

Inspiruar nga formula origjinale e Ujit të Kolonjës, L’Eau Parfumée Bienfaisante Bois d’Orange është pasuruar me Esencë Natyrale të Portokallit të Hidhur me cilësi stimuluese për trupin dhe shpirtin.

93% e përbërësve janë nga natyra

Që nga viti 1862, shtëpia Roger&Gallet është gjithmonë para kohës në kohën e saj, duke vendosur natyrën në zemër të parfumeve të saj, pa asnjë shtesë, për të liruar tërë fuqinë e saj. Natyra, në mënyrë të thjeshtë.

-KOLEKSIONI-

Ndjesia e një erë të freskët, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një lloj e ngazëllyer ose një gllabëtim vitaminash: koleksioni i Eaux Parfumées Bienfaisantes Roger&Gallet na fton të ndjehemi ndryshe nga arome. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve, të sublimuara nga parfumierë të njohur, çdo krijesë ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin.

Arti i Parfumizmit

Për të theksuar efektin energjizues të Eau Parfumée Bienfaisante Bois d’Orange tuaj, shpërndani një re freskuese parfumi para jush dhe kaloni nëpër të. Për të rivitalizuar notat e fragrancës gjatë gjithë ditës, vendosni në çantën tuaj formatin 30ml, ai do të ju ndjekë kudo. Një ritual i plotë i parfumuar për banjë dhe trup gjithashtu mund të shndërrojë gjurmat, duke marrë kujdes për veten.