ROGER & GALLET GINGEMBRE ROUGE HAND CREAM

6.50

Kokrra rozë – Djegës – Benjoin

Një notë e një vëllimi të shijshëm të djegës së ëmbël, e pasuruar me piper të skënderbeut të kokrrave rozë. Një shijesë e thartë që menjëherë bën ujin në gojë.

30 ml

SKU: 3701436912413 Category:

Description

Përçuese, e shijshme, dhe e freskët… Krema E Duarve Të Mirëqenëse me Gungëër të Kuq shpalos një ndjesi të kënaqur. Pasuruar me ekstrakt natyral të gungërit, i njohur për cilësitë e tij energjizuese, me shea butter dhe vaj arrë, ajo ushqen dhe mbrojtë lëkurën në një mënyrë të butë. As e yndyrshme, as e ngjitshme, ajo thithet shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar, duke ofruar duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga ndërhyrjet e jashtme dhe kutikulat të zbutura.

Gungëri i Kuq fton në një udhëtim egzotik. Ai është misterioz, i ëmbël dhe i varur. Përplotësoj gjithashtu gungërin me mandarinë të lëngshme dhe me grenades të freskëta, duke krijuar një parfum që sjell energji dhe freski.
Parfumi i nënshkruar nga Amandine Clerc-Marie dhe Alberto Morillas

Natyrshëm energjizuese

Krema E Duarve Të Mirëqenëse me Gungëër të Kuq është pasuruar me ekstrakt natyral të gungërit, i njohur për cilësitë e tij energjizuese për trupin dhe shpirtin.

96% e përbërësve janë nga natyra

Përveç se janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat E Duarve Të Mirëqenëse janë nga natyra. Të prodhuara në Francë dhe të testuara nën kontroll dermatologjik, ato do të kujdesen për duart tuaja në një mënyrë të veçantë.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë freskuese, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një valë e ngazëllyer ose një gllabëtje vitaminike: koleksioni i Kremrave Të Duarve Të Mirëqenëse Roger&Gallet ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjizuese ose relaksuese, me shea butter dhe ekstrakt natyral të arrës së ëmbël, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën në një mënyrë të butë.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.