ROGER & GALLET GINGEMBRE ROUGE SHOWER GEL 50 ML

3.00

Specë rozë – Xhenxhefil – Benjoin

Një notë xhenxhefili shijshëm, i pasuruar me përzierje të viçeve të ëmbël të specave rozë. Një kënaqësi e thekur që menjëherë sjell shijen në gojë.

50 ml

SKU: 3701436908195 Category:

Description

Pimpante, e ëmbël, shpërthyese, Xhenxhefili i Kuq na kap me energjinë e tij tejet frymëzuese dhe na bën dridhur nga kënaqësia. Pasuruar me ekstrakt natyral të xhenxhefilit me cilësi energjetike dhe aloe vera, Gel Dushi i Këndshëm Gingembre Rouge me shkumë të pasur zgjon ndjenjat tona. Baza e lagesht është 100% e origjinës bimore për një aplikim ultra-të butë për lëkurën dhe lehtë për shpëlarje. Nën dush ose në banjë, shkuma e hollë dhe e pasur e tij lë lëkurën tuaj të hidratuar dhe të kënaqur me aromën frytore dhe të ndjeshme të Xhenxhefilit të Kuq.

Një parfum i nënshkruar nga Amandine Clerc-Marie dhe Alberto Morillas

Natyrshëm energjetik

Geli i Dushit Gingembre Rouge është pasuruar me Ekstrakt Natyral të xhenxhefilit me cilësi energjetike për trupin dhe mendjen.

Bazë pastrimi 100% e origjinës bimore

Që nga kohërat e hershme, shtëpia ROGER & GALLET ka vënë natyrën në qendër të esencave të saj higjienike që nga viti 1862, pa shtesë të panevojshme. Natyra, në një thjeshtësi totale.

Arti i tualeteve

Zbuloni gamën e produkteve të dobishme për banjë dhe trup me Gingembre Rouge. Pas përdorimit të Gjelit të Dushit dhe aplikimit të Losionit për Trup, parfumoni veten me ujin tuaj të parfumuar të dobishëm për një aromë të zgjatur dhe mbështjellëse.