ROGER & GALLET CEDRAT HAND CREAM

6.50

Cédrat – Kardamonë – Drurë Gaïac

Freskia e ajrit të lirë nga një qumësht i pastër cedërë i fërkuar me nota aromatike të egër: kardamonë, bazilik, thym.

30 ml

SKU: 3701436916480 Category:

Description

Një shëtitje në ajrin e lirë në tokat e Mesdheut. Era që fluturon në lëkurë dhe frymëzon një energji të re… Krema E Duarve Të Mirëqenëse me Cédrat shfaq notat e drurit të ndezura të pulpës së cédratit të spërkatura nga një friksion notash aromatike. Pasuruar me ekstrakt natyral të cédratit, i njohur për cilësitë e tij revigoruese, me shea butter dhe vaj arrë, ajo ushqen dhe mbrojtë lëkurën në një mënyrë të butë. As e yndyrshme, as e ngjitshme, tekstura e saj onctueuse thithet shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar për duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga ndërhyrjet e jashtme dhe kutikulat të zbutura.

Një parfum i nënshkruar nga Karine Dubreuil dhe Mathilde Bijaoui

Natyrshëm energjizuese

Krema E Duarve Të Mirëqenëse me Cédrat është pasuruar me ekstrakt natyral të Cédrat, i njohur për cilësitë e tij energjizuese për trupin dhe shpirtin.

96% e përbërësve janë nga natyra

Përveç se janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat E Duarve Të Mirëqenëse janë nga natyra. Të prodhuara në Francë dhe të testuara nën kontroll dermatologjik, ato do të kujdesen për duart tuaja në një mënyrë të veçantë.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë freskuese, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një valë e ngazëllyer ose një gllabëtje vitaminike: koleksioni i Kremrave Të Duarve Të Mirëqenëse Roger&Gallet ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjizuese ose relaksuese, me shea butter dhe ekstrakt natyral të arrës së ëmbël, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën në një mënyrë të butë.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.