ROGER & GALLET HAND CREAM -FEUILLE DE THE

6.50

Limoni i Kalabrisë – Çaj i Zi i Ceylanit – Sandal

Një erë e ngrohtë dhe ajrore e çajit të zi të Ceylanit, e përthyer me freskinë e Limonit të Kalabrisë.

30 ml

SKU: 3701436916503 Category:

Description

Të gjitha ka filluar nga kjo ndjesi e ngrohtësisë, ky ngrohtësi që ju pushton, shtrihet dhe zbut tensionet… Krema E Duarve Të Mirëqenëse Feuille de Thé zbulon erërat e ngritura dhe tymet e një infuzione çaji të zi të Ceylanit. Pasuruar me ekstrakt natyral të çajit të zi, i njohur për cilësitë e tij qetësuese, me shea butter dhe vaj arrë, ajo ushqen dhe mbrojtë lëkurën në një mënyrë të butë. As e yndyrshme, as e ngjitshme, tekstura e saj onctueuse thithet shpejt dhe lë lëkurën tuaj të hidratuar, duke ofruar duar të ushqyera, thonj të mbrojtur nga ndërhyrjet e jashtme dhe kutikulat të zbutura.

L’Eau Parfumée Feuille de Thé është frymëzuar nga kënaqësia e bërjes së gjërave në një mënyrë jo konvencionale, duke dalë nga rrugët e zakonshme. Dëshironim diçka origjinale, me një ndjenjë lehtësie dhe shpirtzërie njëkohësisht.
Një parfum i nënshkruar nga Alberto Morillas.

Natyrshëm relaksuese

Krema E Duarve Të Mirëqenëse Feuille de Thé është pasuruar me ekstrakt natyral të çajit të zi, i njohur për cilësitë e tij relaksuese për trupin dhe shpirtin.

96% e përbërësve janë nga natyra

Përveç se janë të bukura dhe kanë një aromë të këndshme, Kremrat E Duarve Të Mirëqenëse janë nga natyra. Të prodhuara në Francë dhe të testuara nën kontroll dermatologjik, ato do të kujdesen për duart tuaja në një mënyrë të veçantë.

-KOLEKSIONI MIRËBËRËS-

Një frymë freskuese, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një valë e ngazëllyer ose një gllabëtje vitaminike: koleksioni i Kremrave Të Duarve Të Mirëqenëse Roger&Gallet ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve me cilësi energjizuese ose relaksuese, me shea butter dhe ekstrakt natyral të arrës së ëmbël, ato ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën në një mënyrë të butë.

Arti i tualetit

Aplikoni një sasi të vogël kreme për duar Bienfaisante mbi duart e pastërta dhe të thata. Masazhojeni për të lejuar kremën të thithet duke përqëndruar vëmendjen tek zonat e thata. Përsëriteni sa herë që të dëshironi. Për të zgjatur dhe intensifikuar aromën, plotësoni ritualin tuaj me Sapun Bienfaisant Fleur d’Osmanthus.