ROGER & GALLET NEROLI 100 ml

39.00

Néroli – Lule Portokalli – Immortelle

Ngrohja verore e Immortelle e ndriçuar me akcente bimore me të ëmbla miellë nga luleja e portokallit.

100 ml

SKU: 3701436907945 Category:

Description

Eksitimi i diellit, ngrohtësia e ëmbël e rrezeve në zënith në lëkurë… Parfumieri i Mjeshtër Fabrice Pellegrin kombinon kënaqësitë e një banje dielli. Esenca natyrale e Néroli me cilësi relaksuese ndriçon kompozicionin me notat e saj lule dhe të ndriçuara. Pastaj radha vjen për erërat e ëmbëla dhe qumështore të lules së portokallit për të krijuar, në mënyrë të përsosur, ndjenjën e një lëkure të përplotë. Lule e dyneve, Immortelle vjen për të shtuar një notë rërë, të thatë dhe të fuqishme, për të plotësuar kompozicionin. Iluzioni është i përsosur.

Néroli, lule portokalli, janë të gjitha prejardhjet e mia. Është pjesa mediteraneane, ndriçuese, e ngrohtë, gëzimi i jetës, është ndarja. Kjo Kologne, me cilësi qetësuese, lehtëson ankthin dhe lehton shpirtin.
Një parfum i nënshkruar nga Fabrice Pellegrin.

Natyrisht relaksuese

Inspiruar nga formula origjinale e Ujit të Kolonjës, L’Eau Parfumée Bienfaisante Néroli është pasuruar me Esencë Natyrale të Néroli me cilësi relaksuese dhe qetësuese për trupin dhe shpirtin.

90% e përbërësve janë nga natyra

Që nga viti 1862, shtëpia Roger&Gallet është gjithmonë para kohës në kohën e saj, duke vendosur natyrën në zemër të parfumeve të saj, pa asnjë shtesë, për të liruar tërë fuqinë e saj. Natyra, në mënyrë të thjeshtë.

-KOLEKSIONI-

Ndjesia e një erë të freskët, një infuzion ngrohës, një pushim në hije, një lloj e ngazëllyer ose një gllabëtim vitaminash: koleksioni i Eaux Parfumées Bienfaisantes Roger&Gallet na fton të ndjehemi ndryshe nga arome. Pasuruar me ekstrakte natyrale të bimëve, të sublimuara nga parfumierë të njohur, çdo krijesë ka cilësi natyrale të favorshme për trupin dhe shpirtin.

Përdorimi

Për të theksuar efektin relaksues të Eau Parfumée Bienfaisante tuaj, shpërndani një re freskuese parfumi para jush dhe kaloni nëpër të. Për të rivitalizuar notat e fragrancës gjatë gjithë ditës, futni në çantën tuaj formatin 30ml, ai do të ju ndjekë kudo. Një ritual i plotë i parfumuar për banjë dhe trup gjithashtu mund të shndërrojë gjurmat, duke marrë kujdes për veten tuaj.