Biolane – Baume Allaitement – Lanoline

8.50

SKU: 3286010027566 Categories: ,

Description

BAUME ALLAITEMENT
LANOLIN PËR GJINJË
FORMULË NATYRALE


Balsami për gji nga Biolane, i përbërë vetëm nga lanolinë, me veti hidratuese, mbrojtëse dhe restauruese, përgatit dhe qetëson gjirin para dhe gjatë ushqyerjes me gji.

Me një teksturë të pasur, aplikohet lehtësisht, në mënyrë të barabartë dhe uniforme.

  • Para dhënies së gjirit: Zbut lëkurën për të përgatitur gjirin për ushqyerjen me gji.
  • Gjatë periudhës së ushqyerjes me gji: mbron, qetëson dhe riparon duke ristrukturuar lëkurën delikate të gjinjve të dobësuara ose të irrituara nga gjidhenia.

Rezultati: Ndjenjat e shtrëngimit qetësohen, lëkura e riparuar dhe më e hidratuar rifiton elasticitetin, butësinë dhe rehatinë. Ushqyerja me gji bëhet një moment i vërtetë kënaqësie dhe butësie.

PËRBËRJA:
LANOLIN, BHT.

PËRDORIMI:

  • Për t’u përgatitur për ushqyerjen me gji, aplikoni një sasi të vogël në gjinje çdo ditë gjatë muajit të fundit të shtatzënisë, për ta zbutur lëkurën dhe për ta bërë atë më rezistente.
  • Gjatë periudhës së ushqyerjes me gji, aplikojeni këtë balsam në gjinje pas çdo ushqyerje dhe në çdo kohë të ditës nëse lind nevoja.
  • Nuk ka arome  dhe  eshte e pajtueshme me ushqyerjen me gji, nuk është e nevojshme të shpëlahet para dhënies së gjirit.
  • Gjithashtu i përshtatshëm për të gjithë familjen për kujdesin e lëkurës së thatë të lokalizuar.

Vendi i origjinës: Francë

Additional information

Pesha

40 ml