LIERAC SET PREMIUM VOLUPTUS CREAM 24

120.00

SKU: 3701436921156 Categories: ,

Description

Crème Voluptueuse Premium: i frymëzuar nga mjekësia rigjeneruese, Crème Voluptueuse Anti-Age Absolu korrigjon të gjitha shenjat e plakjes: rrudhat, rënien, humbjen e densitetit, njollat, strukturën e pabarabartë të lëkurës. Në zemër të formulës së tij, heksapeptidi i patentuar* FX imiton një proteinë natyrale të lëkurës, FOXO, e cila mbron qelizat burimore dhe nxit rigjenerimin e lëkurës. Ky Kujdes i jashtëzakonshëm pasurohet gjithashtu me ekstrakte antioksidante të luleve të zeza dhe koncentrat Hyalu-3 me veprim të provuar kundër plakjes.

  • Kremi Premium Regard: i frymëzuar nga mjekësia rigjeneruese, Kremi Absolute Anti-Ageing Regard korrigjon të gjitha shenjat e plakjes rreth syve: rrudhat, ënjtjet, rrathët e zinj, njollat, qepallat e varura. Në zemër të formulës së tij, heksapeptidi i patentuar* FX imiton një proteinë natyrale të lëkurës, FOXO, e cila mbron qelizat burimore dhe nxit rigjenerimin e lëkurës. Ky Kujdes i jashtëzakonshëm pasurohet gjithashtu me ekstrakte antioksidante të luleve të zeza dhe koncentrat Hyalu-3 me veprim të provuar kundër plakjes.

2/ Serum rigjenerues premium

Korrigjon thellësisht të gjitha shenjat e plakjes.
Nxit proceset e rigjenerimit të qelizave.
Zgjat pamjen rinore të lëkurës.

Këshilla për përdorim

Crème Voluptueuse: Aplikojeni mëngjes dhe mbrëmje në fytyrë dhe qafë.
Aplikoni kremin nga mesi i fytyrës jashtë; nga mjekra drejt tëmtheve, nga hunda drejt tëmtheve dhe nga mesi i ballit drejt tëmtheve. Përsëriteni derisa tekstura të përthithet plotësisht.

Kremi Regard: Aplikojeni mëngjes dhe mbrëmje në zonën e konturit të syve.
HAPI 1 – ZBATIMI: Aplikoni teksturën duke filluar nga këndi i brendshëm i syrit dhe rrëshqiteni mbi rrathët e errët deri në tempuj për të stimuluar qarkullimin. Përsëriteni të njëjtin gjest mbi sy. Përsëriteni lëvizjen tri herë, pastaj kaloni te syri tjetër.
HAPI 2 – ÇKONTURI: Duke përdorur majat e gishtave, prekni butësisht nga këndi i brendshëm i syrit në tempull, pastaj nën vetull, nga këndi i brendshëm në tempull.