BIO NUTRISANTE JAMBES LEGERES – CAJ PER KEMBE TE LEHTA

7.20

SKU: 3515450015827 Category:

Description

BIO NUTRISANTE JAMBES LEGERES
ÇAJ PËR KËMBË TË LEHTA
100% NATYRAL
20 QESKA


Pa aromë artificiale, konservues apo aditivë

I aromatizuar me qershi, ky infuzion do të freskojë momentet tuaja verore. Falë kombinimit të bimëve të ndryshme, ky infuzion ju ndihmon të nxisni qarkullimin e mirë venoz, duke mundesuar këmbë të lehta.

PËRBËRJA:
Hardhia e kuqe* (Vitis vinifera); hithër* (Urtica dioica); livadhe* (Filipendula ulmaria); hibiscus * (Hibiscus sabdariffa); ekstrakt qershie* (inulin*, ekstrakt çikore*, Prunus cerasus*).

  • Hardhia e kuqe dhe hithra kontribuojnë në qarkullimin e mirë të gjakut në këmbë, duke reduktuar kështu përshtypjen e këmbëve të rënda dhe të lodhura.
  • Hibiskusi luan rolin e tij të kullimit dhe eliminimit të ujit nga trupi, duke kontribuar gjithashtu në qarkullimin e mirë të gjakut në enët e gjakut dhe duke ndihmuar në uljen e ndjesisë së rëndimit të këmbëve.

PËRDORIMI:
Sa here te deshironi gjate dites. Vendosni 1 qese në një gotë dhe shtoni ujë të freskët. Lëreni të veproje për 3 minuta në mënyrë që bimët të lëshojnë plotësisht shijen e tyre dhe deri në 5 minuta nese deshironi shije me te forte te bimeve.

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë. Afati i përdorimit e shënuar ne paketim. Paketim i riciklueshëm.

Vendi i origjinës: Francë