Bio Nutrisante Digestion – ÇAj Bio Për Tretje Të Mirë Të Ushqimit

7.20

SKU: 3515451060499 Categories: ,

Description

BIO NUTRISANTE DIGESTION
ÇAJ BIO PËR TRETJE TË MIRË TË USHQIMIT
100% NATYRAL
20 QESKA


Qoftë pas një vakti të rëndë ose gjatë ndryshimeve në dietën tuaj, tretja e vështirë mund të ndikojë në mirëqenien tuaj dhe të krijojë një ndjenjë shqetësimi.

Kombinimi i  disa bimeve i jep cilesi tejet të mira çajit:

  1. koriandër -ndihmon në ruajtjen e tretjes së mirë
  2. kopër -ndihmon në kufizimin e gazit të zorrëve dhe gjithashtu lufton kundër ndjenjave të parehatisë.
  3. shija natyrale e kamomilit, verbenës dhe jamballit e bëjnë këtë infuzion një moment kënaqësie

PËRBËRJA:

  • Kopër (30.5%)
  • Koriandër (30.5%)
  • Kamomil (30.5%)
  • Verbena (6.5%)
  • Jamball (2%)

PËRDORIMI:

Vendosni një bustinë në një filxhan me ujë të nxehtë të zier. Lereni të pushojë për 3 minuta në mënyrë që bimët të çlirojnë shijen dhe aromën e tyre. Për ata që pëlqejnë aromat dhe shijet e forta lëreni të pushojë për 5 minuta. Rekomandohen 3 filxhan çaji në ditë.

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë. Afati i përdorimit e shënuar ne paketim. Paketim i riciklueshëm.

Vendi i origjinës: Francë