BioNutrisante THYM – Çaj Bio me TRUMZE

7.50

SKU: 3515451061465 Categories: ,

Description

BIO NUTRISANTE THYM
ÇAJ BIO ME TRUMZË PËR RRUGËT RESPIRATORE
100% NATYRAL
20 QESKA


Çaji me trumzë është ideal për të ndihmuar në qetësimin e shqetësimeve të para të dimrit. Trumza ndihmon në ruajtjen e funksionit te mire të frymëmarrjes dhe ndihmon në qetësimin e fytit të irrituar.Përveç kësaj, ai kontribuon në ruajtjen dhe mbrojtjen natyrore të trupit. Për sa i përket higjienës orale, trumza ndihmon në ruajtjen e frymëmarrjes së freskët dhe ne largimin e aromes se pakendshme nga goja.

PËRBËRJA:

  • Trumzë (100%)

PËRDORIMI:

Vendosni nje bustine ne nje filxhan me uje te nxehte te zier. Lëreni të pushojë për 3 minuta në menyrë që bimët të çlirojnë shijen dhe aromën e tyre. Për ata që pëlqejnë aromat dhe shijet e forta lereni të pushojë për 5 minuta.

Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë. Afati i përdorimit dhe lista e plotë e përbëresve e shënuar në paketim.  Paketim i riciklueshem.

Vendi i origjinës: Francë