CARE+ SERUM FIZIOLOGJIK EG

10.00

SKU: 3615840000102 Category:

Description


Eg Labo Serum Physiologique 40 x 5ml është një pajisje mjekësore që e lehtëson pastrimin e hundës së foshnjave, shpesh të bllokuar nga mukusi. Ajo favorizon eliminimin e sekrecioneve të tepërta.

Falë veprimit të saj të hidratues, ajo lehtëson shpejt thatësinë nazale te të rriturit.

Eg Labo Serum Physiologique 40 x 5ml rekomandohet për higjienën nazale dhe oculaire, larjen e veshit dhe pastrimin e plagëve.

PËRBËRJA

Klorur natriumi 0,9 g, ujë i pastruar sa të mjaftojë për 100 ml.

PËRDORIMI

Serumi mund të përdoret çdo ditë në një shumë prej 1 deri në 6 larje në ditë, sipas nevojave.

Për higjienën e hundës në instilim ose larje:

Kërcirini kokën pas, futni kapakun në hundë dhe shtypni butësisht mbi dozën. Përsëriteni operacionin për hundën tjetër.

Ktheni kokën për të lejuar që mukositë të derdhen, pastaj fshijeni mbeturinat.

Për të pastruar një plagë:

Vërshoni serum mbi të duke kujdesur që doza të mos prekë plagën.

Ky pajisje mjekësore është një produkt i shëndetit të rregulluar që ka markën CE sipas rregullave të ndërlidhura. Lexoni me kujdes udhëzimet dhe kërkoni këshillin e një mjeku, një farmacisti ose të një profesionisti tjetër të kualifikuar sipas natyrës së pajisjes mjekësore.